Huren in Park Brackenhof

Wij bieden een goede start
Besluit u te huren in Park Brackenhof, dan bent u verzekerd van een goede start. De keuken is volledig uitgerust met inbouwapparatuur en de badkamer is afgewerkt met mooi sanitair. Alle appartementen zijn ook voorzien van vloerverwarming.

Laat het onderhoud maar aan ons over
Een koopwoning vergt onderhoud. Dat kost tijd en geld. Deze zorgen heeft u niet als u huurt. Voorlopig is er natuurlijk geen onderhoud nodig, want Park Brackenhof is nieuw. Maar als er straks onderhoud of herstel nodig is aan het gebouw of uw keuken en badkamer, dan zorgen wij dat het in orde komt.

Dicht bij uw werk wonen?

Eén van de grote voordelen van Park Brackenhof is de ligging. Het centrum van Nijmegen is per fiets, auto of openbaar vervoer zeer goed bereikbaar, net zoals de uitvalswegen de A73 of de A15. Naast de gunstige ligging van Park Brackenhof woont u in een bosrijk gebied, binnen enkele minuten loopt u in de bossen van Heumensoord.
Wisselt u van baan? Na 1 jaar huren is de huur per maand opzegbaar.

Gelijkvloers wonen in een nieuwbouw huurappartement, ultiem zorgeloos

Overweegt u uw grote huis met tuin te verruilen voor een appartement? Lonkt het comfort van gelijkvloers wonen en wilt u zich ook geen zorgen meer maken om het onderhoud? Dan biedt huren uitkomst. En wat is het dan ontzettend fijn dat u weet dat u de eerste bewoner bent. Een frisse nieuwe start. In de breedste zin van het woord.

Energiezuinig en duurzaam

Park Brackenhof is volgens de laatste normen en richtlijnen gebouwd. Dat betekent dat uw huurappartement heel duurzaam en energiezuinig is. Uw appartement wordt duurzaam en klimaatneutraal verwarmd met een warmtepomp. De warmtepomp zorgt voor verwarming in de winter en verkoeling in de zomer.
De appartementen worden met een energielabel A++ geleverd en zijn voorzien van HR++glas. Elk appartement heeft een warmtepomp.
Met het oog op klimaat worden er nestkasten in de gevels verwerkt. Onder andere entree-stenen voor de vleermuis en de gierzwaluw. Verder wordt al het hemelwater opgevangen in de wadi’s die zich op het terrein bevinden. Op de parkeerplaats worden grastegels gelegd voor meer groen rondom Park Brackenhof.


 
 
 
 
E-mailen
Bellen