Inschrijfformulier huur appartement 

Deze inschrijving biedt geen garantie dat u een woning krijgt toegewezen. Nadat uw inschrijving in behandeling is genomen, ontvang u een bericht of u in aanmerking komt voor een huurwoning. Als u in aanmerking komt voor een woning, dan wordt u gevraagd om documenten aan te leveren zoals een kopie identiteitskaart, werkgeversverklaring, loonstroken, etc. Pas als alle documentatie compleet is, wordt uw dossier in behandeling genomen. BKR-toetsing is van toepassing.  Na beoordeling van uw dossier ontvangt u van ons bericht over de aanvraag.  Een toezegging of overeenkomst is alleen geldig als de huurovereenkomst door zowel de huurder als de verhuurder zijn ondertekend.

Als algemene richtlijn voor de inkomensnorm geldt dat het bruto maandinkomen (exclusief toeslagen en vakantiegeld) minimaal 3 keer de kale maandhuur dient te bedragen. Voor tweeverdieners geldt dat het tweede inkomen voor 75% wordt meegeteld. Garantstellingen door ouders en/of derden worden niet geaccepteerd.

Mochten meerdere belangstellenden een voorkeur hebben voor hetzelfde appartement, dan zal toewijzing plaatsvinden op basis van interne loting.

De verhuurder behoudt zich altijd het 'recht van gunning' voor.

Aan de ondertekening van dit formulier kan geen recht op toewijzing van een woning worden ontleend. Een inschrijving kan zonder opgave van redenen worden afgewezen.

De informatie op deze website is met grote zorg samengesteld. Alle getoonde informatie op deze website is echter onder voorbehoud van typefouten en wijzigingen. De perspectieftekeningen en de plattegronden op deze website geven een impressie. Ook de inrichting van de openbare ruimte is indicatief. Ondanks alle zorgvuldigheid, kunnen aan deze tekeningen geen rechten worden ontleend. 

 
 
 
 
E-mailen
Bellen